• 24891
    göz göre göre 2 yıl üst üste şampiyon olan takımı mahvettik gerek taraftar gerek yönetim gerek hoca olarak. öyle ki o takım çok başka yerlere gidebilecekken biz hala aynı futbolcular üzerinde dönüp dolaşan klasik türk takımları gibi davranmaya devam ediyoruz.

    allah aşkına bu mudur hedef, planlama, vizyon neden her transfer sezonuna plansız başlanıyor ve sürekli aynı isimler etrafında dolaşıyoruz, neyi bekliyoruz ve neden kendimizi diğer kulüplere madara ettiriyoruz.

    hedefin mert hakan ise teminatı yatırıp alacaksın veya bernard mensah ise alacaksın ama hedefin ise değilse neden dile düşüyoruz takımımızı bu kadar.

    son olarak lemina önce ilgilenmiyoruz sonra ilgileniyoruz dedikten sonra beşiktaş ile anlaşıyor kimlerin bıçak darbesini yiyip kimlerin oyununa geliyoruz neden çözemiyoruz 2 yıldır her transfer döneminde bu sorunu.

    her sezon başı neden yürüyen kağnı gibi oyunla başlıyoruz sezonlara, neden her başımız sıkıştığında gidiyoruz onyekuru'ya bu mu 115 yıllık kulübün vizyonu, ya da neden her başarısızlıkta abdurrahim albayrak'a muhtaç oluyoruz bir şeyler az biraz kötü gitti mi neden boştaysa fatih hocaya sarılıyoruz yok mu b planı yok mu c planı.

    senin 22 en yakın rakibinin 19 şampiyonluğu varken bu avantajı neden kullanamıyorsun da 15 tane şampiyonluğu olan tinercilere basın toplantısında laf yetiştiriyorsun.

    söylenecek çok laf var bu takımla ilgili ancak gelenler gidenler ne kadar değişirse değişsin sonuç hiç değişmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın