• 24885
    satılmadan, mevcut dernek düzeniyle ve mevcut tüzükle kurtulması imkansıza yakın futbol takımı.

    gelen başkan 3 yılda 1 değişiyor, hadi diyelim yeniden yapılanmaya gitti; 3 yıl benden bir şey beklemeyin dedi; 3 yılın sonunda takım iyi giderse muhalefet hop indirir. kimse de kaymağını başkasının yiyeceği projeye kalkışmaz.

    mevcut dernek yasası gereği, geçmiş dönem transferleri sorgulanmaz. serdar’a, eren’e, donk’a, ahmet’e, cavanda’ya paraları verenler pişkin pişkin dolanmaya devam eder.

    galatasaray başkanlığı, yöneticiliği para verip yaptırabileceğinden çok daha fazla reklamını yapacağı için kimse sıcak koltuğu bırakmak istemez. bu uğurda 1 dönem daha devam etmek için olmayan parayı harcamaktan asla çekinmez. yusuf beyi kim tanıyordu yönetime girene kadar? şimdi emre kılınç transferinde fotoğraflara bakıyorsun, sanki yeni transfer kendisi. öyle öne atmış yöneticiler kendilerini. ekstrası olarak “yöneticimiz idmanda, başkandan kareler, maçtan kareler” eşliğinde bol bol fotoğrafları çıkar. gördüğün mikrofona konuşursan, tanınırlığın artar. diyorum ya para versen bu derece gündem olamazsın.

    sahipli yapıyı öyle bir entegre etmek lazım ki, almanyadaki gibi olmalı. takım sahibi kafasına göre davranmamalı, taraftar tarafından denetlenebilmeli ama buraya dikkat transferde vs taraftarın sözü geçmemeli.

    boşuna son 30 yıla baktığımızda fatih hocanın olmadığı durumda çuvallmıyoruz. gücü yettiğince bir yerlerdeki eksikleri gideriyor. o olmadığı zaman da böyle başı kesik gibi kalıyoruz. bunun önüne geçmek için hibrit sahiplik dediğim duruma kesin geçmeli, kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın