• 24877
    şu an belli başlı bölgelerde bulunan geniş ve kaliteli oyuncu kalitesini koruyarak ve eksik bölgelere de kadronun ortalama kalitesinin üzerinde takviyeler yaparak sezona başlamasını istediğim takımımız.

    mesela kanat ve forvet rotasyonunda şu an elimiz rahat diye onu bunu yok paraya göndermeyelim, azıcık maliyetten kurtulacağız diye olmadık sakatlık vb. sonrası sıkışacağımıza bu sene rahat rahat arkamıza yaslanarak topumuzu oynayalım şampiyonluğu alalım sezon sonu gerekirse 3'e 5'e bakmadan satalım ne kadar fazlalık varsa.

    diagne; 8 aydır ayağına top değmiyor, değmesin kardeşim yükle idmanda, pestilini çıkar. anadolu külüplerine ne futboldan uzak kalmış adamlar geliyor da optimum verimi alıp bir de büyüklere kakalıyorlar adamları. yapalım biz de aynısını çok mu zor.

    babel; neymiş ağırmış, oyunu yavaşlatıyormuş. koy kardeşim kanata koyma, diagne'nin yanına koy falcao'nun yanına koy adem'in yanına koy, sahte 9'a koy, yalancı forvet koy, yap bir şeyler her türlü verim alırız, kağnı hızında da olsa 2 sene önce epl'de rahat rahat top oynayan adam stsl'de her türlü oynar.

    falcao: neymiş sakatlanıyormuş, formsuzmuş, pozisyona giremiyormuş. kur abi oyun planını falcao'nun üzerine kur koy gerekirse yanına diagne'yi ya da adem'i onlar boğuşsun bu aradan sıyrılsın ya da tam tersi, çok mu zor. özellikle iç saha maçlarında dengeli kadro dengeli oyun oynamak zorunda değiliz, yıkalım onların yarı sahasına oyunu, 3 yersek 5 atalım gerekirse arkası zaten sağlam.

    feg: neymiş geç form tutuyormuş 34 maçın 20'sinde yokmuş, form mu tutmuyor çek arkaya yükle, idmanda pestilini çıkar anası ağlasın gerekirse 2 gün yürüyemesin 2 hafta idman ağrılarından kadroya giremesin adam mı yok sağ açık oynayacak takımda, tillahi var ama paşam form tutacak da oynayacak diye yumuşak yüz göstermeye de gerek yok, alıyorsa parasını gününde çatır çatır oynayacak ilk günden.

    arda: neymiş futbol ondan ayrılalı 2 sene olmuş, şu anadolu kulüpleri için verdiğim örneğin aynısı onun için de geçerli, ne adamlar geliyor futbol topu görse artık bomba sanacak herifleri 2 ayda parlatıp bomba gibi yapıyorlar, yüklen kardeşim varınla yoğunla adam et, çok mu zor koskoca galatasaray spor kulübüsün sen elinde her imkan var.

    belhanda: neymiş vurdumduymazmış, pas hatası yapıyormuş, şutu yokmuş bilmem ne. koy kardeşim arkasına formayı yakaladı mı bırakmayacak genç bir kardeşimizi, o oynasın, formayı kaptırdı diye de salma adamı idmanda canını çıkart gerekiyorsa ya adam gibi oynamak ya idmanda canını bırakmak zorunda kalsın. çok mu zor. terse ters, serte sert bunu uygulamak gayet basit.

    artık eyvallahı olmayan bir galatasaray teknik yönetimi istiyorum ben, sıkıldım artık o form tutacak, bu maçı umursayacak, öbürü kalitesini hatırlayacak, diğeri futbolcu olduğunu yeniden idrak edecek de bize faydalı olacak muhabbetinden, oynayan oynasın oynamayan 5 kuruşa gitsin muhabbeti de istemiyorum, oynayan oynasın oynamayan idmanlarda nefessiz kalsın, bak o zaman nasıl oynuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın