• 24849
    allah’ını seven şu takıma bir adet ilk 11 için defansif yönü güçlü, bir adet yedek olmak için defansif yönü güçlü ve bir adet de oyun kurucu orta saha alsın.
    takımın acil ihtiyaçları belli iken saçma sapan bölgeler için saçma sapan isimler gündeme geliyor.
    kadroda zaten belhanda - iyidir kötüdür ayrı mesele - varken gidip mensah ismini gündeme getirmek nerden baksak tutarsızca. takım 1 sene boyunca bağırdı nerede neye ihtiyacı olduğunu.
    yönetim ya da teknik kadro beceremiyorsa oyuncu bulma işini eğer, scout ekiplerinden danışmanlık alsınlar çünkü gerçekten takım yanlış kuruluyor. bir kez olsun, takımın acil ihtiyacı olan oyuncular takıma erken katılsın, gerçekten futbol takımı yönetici aklı ciddi bir planlama hatası yapıyor.
    takımımızın ihtiyaçları ortada ve bu bölgeler sahanın en sıcak bölgeleri yani topun sürekli geçtiği bölgeler ve bu bölgede oynayacak oyuncuların bir arada olabildiği kadar çok antrenman yapması gerekiyor.
    takımın kondisyoner ihtiyacı zaten alem-i cihan tarafından biliniyorken hala ayak tenisi oynuyoruz, kimse gerçekten durumu görmüyor mu anlaşılır değil.
    realist bakalım olaylara, harcayacak milyonlarca euro paramız yok ama kimse yönetimden kante ya da iniesta ayarında futbolcular getirmesini beklemiyor. doğru oyuncuyu takıma katmak önemli, kaleci fatih için verilen paraya, fransa ikinci liginden ya da balkanlar’dan oyuncu bulunabilir maaş olarak.
    döviz kuru başını alıp gitmişken yapılacak en doğru hamle, oyuncu izleme üssü olarak alt fransa ligleri ve balkanlar olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın