• 39121
    "iphone'u, samsung'u yasaklamak, dünyanın iyi mobil telefonunu üreteceğin anlamına gelmez. bugün premier lig’in serie a’yı sollamasının temel nedeni 90’larda kapılarını bergkamp, gullit, juninho, ginola gibi global yıldızlara açmasıdır."

    "cenk tosun, mario gomez'le; ozan kabak, maicon'la rekabet ederek geldiler bu noktalara. doğru yanıtları almak için doğru soruları sormanız gerek öyle değil mi? lütfen yabancı sınırından başka argümanlarla çıkın artık kamuoyunun karşısına."

    "basit bir yöntem var. fifa sıralamasında bizim üstümüzde yer alan ülkelerden gelen futbolcuya kritere gerek yok. ancak bizim altımızda yer alan ülkelerden gelen futbolcuya herhangi bir yaş grubunda en az bir kez milli olma şartı getirebiliriz."

    "ligimizin yaşlı olmasının sebebi 32 yaş üstü yabancı transferleri değil, teknik adamların genç oyuncu oynatmaktan korkmaları."

    "teknik adamların genç oyuncu oynatmaktan korkma sebebi de net; koltuklarını güvensiz hissetmeleri. bir teknik adamı bir sezonda maksimum iki kulüpte çalışabilir diye kısıtlıyorken, bir kulübü neden maksimum iki hocayla imza atabilir diye kısıtlamıyoruz?"

    "süper lig 3 sezondur transferde kâr ediyor; 2020’de 11 milyon euro, 2019’da 45 milyon euro, 2018’de 4 milyon euro artıdayız. ama kulüplerin batma sebebinin yabancıya ödenen bonservisler olduğunu zannediyoruz."

    uğur meleke
App Store'dan indirin Google Play'den alın