resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 147
    sportif anlamda inanılmaz başarısız bir başkandır. geçen seneki şampiyonlukta kesinlikle minyatür pay bile kendisine ait değildir.

    zaten beşiktaş her sene lige şampiyonluk hedefiyle çıkan bir takım. ortalama 5 yılda bir şampiyon olması da kimse için süpriz değil. ama geçen seneki şampiyonluk onun eseri hiç değil. galatasaray ve fenerbahçenin gereksiz puan kayıpları ve hoca sorunları, beşiktaşın hakkaten kısmetli bir sezon geçirmesi, ernst ve yusuf transferlerinin tutması ve en önemlisi takımın istemesi şampiyonluğu getirmiştir bence.

    fakat yıldırım demirören inanılmaz bir biçimde ya kördür, ya da gerçekten futboldan hiç anlamıyordur. çünkü;

    1) bir başkan transfer yapmamalıdır. transferi teknik heyet yapmalıdır. sadece güç gösterisi için transfer yapmak oturduğunuz koltuğu kötüye kullanmaktır.

    2) bir başkan klübe önce para verip ardından yeniden seçilmezse tüm parayı ertesi gün isteyeceğini söylememelidir. bunu diyorsa zaten başkanlığı satın almış olur,o zaman o koltuk seçilmişlerin makamı olmaz, satılık duruma düşer.

    3) o makamda oturan bir insan eleştirilere karşı bu kadar tahammülsüz olmamalıdır. hatalarını da görmeli, yeri gelince özür dileme büyüklüğünü göstermelidir.

    4) onlarca hoca getirmesine rağmen başarı hala gelmiyorsa kendini sorgulamalıdır.

    5) hepsinden önemlisi bir başkan geriye dönüp başkanlığı dönemini analiz etmeli, doğru ve yanlışları belirlemeli, eğer gerçekten o klübü seviyorsa şapkasını önüne koyup düşünmelidir. del bosque faciası, tabata transferi, ertuğrul sağlama yapılanlar, ismail transferi, taraftarla arasındaki gerginlik, beşiktaşı klüp bulamayan oyuncuların son durağı haline getirmek, türkiyede galatasaray ve fenerbahçeliler birbirlerinden bu kadar nefret ederken her zaman sempati duydukları beşiktaşı bu kadar antipatik duruma düşürmek...

    hala o koltukta oturabilmesi inanılır gibi değil. üstüne bir de aday olması, zaten üste yazdıklarımın hiçbirini bir kez dahi düşünmediğini gösteriyor. benim nazarımca türk futboluna da zarar veren birisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın