• 80
    futbol magazininde politik doğrucuğun geldiği son nokta budur sanırım. adam aynı videonun bir yerinde "ee galatasaray forması nerede" de diyor. belki de herkesten daha fazla formaya kutsallık atfettiği için elindeki o formayı kabul edemiyor olamaz mı? kutsallık kavramı muhafazakarlıktan ayrı düşünülemez. yine aynı videonun başka bir yerinde "ver siyah forma, beyaz forma, sarı-kırmızı forma yürü" diyor. galatasaray geleneğinin dışında bir renk kullanılmasına itiraz ediyor. bunların korunmasını-muhafaza edilmesini istiyor.

    abartılı ve anayasal olarak asla kabul edilemeyecek bir örnek ama daha iyi anlaşılması için yazıyorum; beyaz ay yıldızlı al bayrağımız hepimiz için kutsalken densizin biri çıkıp da bu yılki türk bayrağımız pembe dese ona da kutsallık atfedecek miyiz?

    endüstriyel futbolda ürün tedarikçilerinin daha fazla ürün satabilmek adına yöneticilere her yıl yeni bir renk dayatması bir gerçek. bunu anlayın artık. muhtemeldir ki o yıl da kadın futbolseverlerin dikkatini çekebilecek bir renk skalası kullanma fikri yine forma üreticisinden gelmiştir ve bizim yöneticiler de ses çıkarmamıştır.

    bana da arda'yı savundurttunuz ya helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın