resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 10113
    iyi bir bonservisle gönderilemiyorsa takımda kalmalı, oynatılmalı ve hatta gerekirse ücreti kayda değer biçimde düşürülerek sözleşmesi uzatılmalıdır.

    taraftarın büyük bir kısmı kendisinden nefret ediyor. ben kendisinin sahada koyduğu ruhundan, yani gamlılığından ve özverili karakterinden dolayı kendisine karşı pozitif olan azınlıktanım. herkes görüşünü belirtmekte, sevip sevmemekte özgür. ancak şöyle bir gerçek var ki, profesyonel hayatın gereklerinden dolayı kulüp, bazı konularda iyice şımarıklaşan taraftara göre yönetilmemelidir.

    geçen sene mbaye diagne'nin gönderilmesi için yapılan yanlışlar senelerdir kendisine karşı da yapılıyor. taraftarla veya yönetimle veya hocayla arası bozuk ya da herhangi bir sebeple ayrılmak isteyen bir oyuncunuz varsa bunun üzerini örterek kazanabileceğiniz kadar bonservis kazanmalısınız. sosyal medyanın sınırlarının fevkalade genişlediği şu zamanda, herkesin görüp okuyabileceği platformlarda "ayranım ekşidir" diye bağırmamalısınız. yoksa maicon'da olduğu gibi yok paraya koparıp alırlar elinizden. karşınızda bulunan, sizden oyuncu alacak olan kulüpler salak değil, onların da gözetmesi gereken menfaatleri var. bu işin artık anlaşılması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın