• 7504
    nasıl yapılır, nasıl çözülür bilmiyorum ancak içindeki bir grup yangıncı, kendini bilmez, bencil, salt başarı odaklı, tüketim manyağı kesimden kurtulması gereken taraftar topluluğu.

    ne futbol bilirler, ne taraftarlık bilirler, ne de hadlerini bilirler. futbolcunun eşini sosyal medyadan taciz ermek nedir ? kaç defa yaşandı bu sayamadım .pek tabi ülkedeki genel bir hadsizlik durumu bu . herkes kendini bu mecralarda ali kıran baş kesen sandığı için aslında bizim taraftara da çok yüklememek gerek bunu.

    stada gelir maç sonuna kadar elinde telefon, maçı izlemez instagrama fotoğraf çeker, onu yapmadığı zamanlarda mıy mıy arabesk tezahüratlar , sevmeeee sevmeee beynimizi yer.

    transfer dönemi gelir klasik duyumcuların peşlerine takılır, abi şu geldi mi , bu gitti mi, şu gelirse taraftarlığımı askıya alırım, şu giderse maça gelmem. gelme ulan zaten sen! her sene artarak geliyor bu tipler, heryerdeler.

    otur üzerine sosyolojik tez yaz. ciddi bir malzeme var. sorsan en çok o galatasaraylıdır ama. taraftarlığına toz kondurmaz. bazen diyorum şöyle bi 5 10 sene şampiyon olmayalım bu laleler bi çekilsin, bi temizlensin ortalık. başakşehiri falan tutsunlar mesela. ne hoş olurdu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın