• 24724
    ligi kaçıncı sırada bitireceği bu akşam oynanacak olan 25 temmuz 2020 konyaspor alanyaspor maçı'ndan sonra belli olacak, belli bir seviyesi olan takım.

    bundan sonra yazacaklarım şahsi kanaat, duygu ve düşüncelerimdir. doğruluğu yanlışlığı sadece şahsım'ı ilgilendirir. tartışmaya kapalıdır.

    bugün sabahtan akşama kadar işteydim. bu sürede ne olmuş ne bitmiş pek ilgilenemedim. akşam haberlere baktığımda, arda-caner-semih üçlüsüyle anlaştığımız haberini gördüm. eğer bu üçlüden herhangi biri galatasaraya imza atarsa bu saatten sonra kulübe bir kuruş faydam olmaz. ne digitürk ne forma...

    içinizden 'sen kimsin' diyenler olacaktır. ben taraftarım. ben henüz doğacak olan çocuğuna puset alamamışken bu sezon nasıl forma alırım diye düşünen taraftarım. çocuğumun rızkından kesip, taraftara rağmen transfer edilmeye çalışılan işe yaramazlara yeni araba almaları için katkıda bulunamam.

    yine bu üçlüden herhangi biri imzayı atarsa, o andan itibaren benim için fatih hocanın bir bildiği de yoktur. fatih terim de herkes gibi olur.

    (bkz: bence artık sen de herkes gibisin)
App Store'dan indirin Google Play'den alın