2009-10 Türkiye Süper Lig 18.Hafta Maçı
19:00 Ali Sami Yen Stadyumu
1 - 0
  • 200
    oncelikle o havada mucadele eden iki takim oyuncularinida kutlamak gerekir.maca gecersek;

    caner:macin adamidir.adam eksiltmeleri,sag kanata kadar gelip pres yapmasi,ortalari,olumlu paslari,galatasarayin hucum gucune buyuk katki saglamistir.bir de penalti yaptirmistir.
    elano:geldigi gunden bu yana en iyi maclarindan birini cikarmistir.ancak rijkaard'in onu oyundan almasi kendisi kadar beni de cok sasirtmistir.
    neill:ilk maci olmasina ragmen hic siritmamistir.aksine ihtiyac duydugumuz defansif guveni bize saglamistir.
    arda:bugun akli macta degildi.sanirim saha zemininden dolayi olasi bir sakatliktan cekindi,toplara fazla girmedi ama yaptigi orta bugune yetti.
    hakan balta:caner'le iyi bir uyum sagladi,hem hucumda hem de defansta hatasiza yakin oynadi.
    baris:harbi o nerdeydi?

    ve nonda:istenmeyen kiz durumundadir.bugunku oyunu ortada,gecmisteki bize katkisi da ayni sekilde.ancak olaya daha genis bakarsak eger galatasaray'in uefa kupasinda ilerlemesi nonda'nin psikolojisine bagliysa yeni bir forvete ihtiyacimiz var derim.yaptigimiz transferler eksik noktalarimizi kapatti ama kewell ve baros'un sakatliginin uzamasi yeni bir aciga neden oldu.

    kendi adima konusursam,bu klubun amaci basarili olmaktir,biz taraftarlarinda gorevide her zaman klubun yaninda olmak.eger nonda'yi bu futboluyla vefa ornegi gosterip elimizde tutacaksak e ozaman neden hakan sukur'u yolladik ya da umit karan'i? bir maca bakip adami harcadi diyenleriniz olabilir bu noktada geldigi gunden beri her futbolcu gibi kendisini de takip ettigimi belirtmeliyim.ben mumkun oldugunca onumuzdeki maclara bakmak istiyorum.en basitinden atletico madrid macinda yipratici ve bitirici forvetimiz kim olacak? bana gore nonda 60.dakikadan sonra oyuna katki saglayan bir futbolcumuzdur.he yabanci kisitlamasi olmasa canimdir,cigerimdir gelsin cayimi icsin ama onemli olan galatasarayin hem turkiyedeki hem de avrupadaki basarisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın