resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15839
    2019-2020 sezonu sonunda futbolu bıraktığını açıklayan kaptanımız. 18 temmuz 2020 galatasaray göztepe maçından sonra yaptığı basın toplantısında o kadar duygu dolu konuştu ki, bu formanın her zaman hayali olduğunu o kadar güzel anlattı ki... gözyaşlarını zor tuttu kararını açıklarken ve en çok hüzünlendiği şeyin galatasaray forması ve taraftarından ayılmak olduğunu söyledi.

    kızdık, sevdik, küstük, coştuk, adını bağırdık, xelçuk dedik, leşçuk dedik, gelsin istedik, gitsin istedik...
    kendisi hiç bir zaman galatasaraylılığını saklamadı, milli takımda yaşanan olaylardan sonra belki yakın arkadaşlarını bıraktı ancak ne hocayı ne de takımı satmadı. 2011-2012 senesinin başında paraya değil de sevdiği kulübe yani galatasaraya imza atarak, belki de tek başına türk futbolunun kaderini değiştirdi. en son 2008'de şampiyon olmuş, 2011'de dibi görmüş kulüpte 4 sene maximumunda oynadı, 5 şampiyonluk kupası kaldırdı, uefa şampiyonlar liginde çeyrek final gördü, art arda iki sene gruptan çıkan takımın starı oldu, "frikikten gol nedir?"i unutan bizlere frikikleri tekrar hatırlattı. evet o futbolu şimdi bırakıyor ama futbol onu 2-3 sene önce bırakmıştı.

    yolun açık olsun kaptan, biz seni sevdik, evet çok eleştirdik çünkü senin çok daha iyi olduğunu hep bildik, hep de çok sevdiğimizden sert eleştirdik. kendine iyi bak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın