resim
Michael Heinz Skibbe
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sanf. Hiroshima
Yaş:58
Uyruk:Almanya
  • 108
    her galibiyet sonrası süper teknik adam, oyuncularla iletişim süper, neden 1 yıllık kontrat yapıldı ki övgülerine karşılık her puan kaybından sonra da ipe gönderilmek istenen enterasan bir teknik adam..

    edit:kimsenin kişisel anlamaması gereken bir yazıdır, yazıya direkt cevap vermek sözlüğü foruma çevirmekten öteye gitmez.. ayrıca yazdıklarım skibbe iyidir veye kötüdür demek değil sözlükte ve medyada ki dengesizliğin boyutlarını belirtmek için yazılmıştır bir teknik direktör ya kötüdür ya iyidir..

    ayrıca belirtmek gerek ki liebe skibbe nin en çok övüldüğü maçlar olan benfica, olympiakos ve trabzon maçların da rakiplerimiz çok önemli fırstaları harcamış ve sonunda da bu efsane skorlar ortaya çıkmıştır..

    1: david suazo'nun kaçırdığı vole ve karşı karşıya pozisyon..
    2: gökhan ünal'ın karşı karşıya kaçırdığı pozisyon..
    3: kovacevic oyuna girdikten sonra oluşan her pozisyon..

    olay şu ki takımımız öne geçtiği maçlarda iyi oynuyor fakat gol bulamadığı anlarda da çok büyük sıkıntılar yaşıyor ve bu gibi durumlarda da ne yazık ki kenardan etkili taktikler veya değişiklikler gelmiyor..ha derseniz ki kadro sıkıntılı adam kimi soksun, o zman ankaraspor maçı nedir diye sorarım ben adama.. açık alanda etkili olabilcek aydın'ı ankarasporun kapanmaya başlayacağı dakikalarda oyuna aldıktan sonra kadrom yetersiz demek saçma olur..
App Store'dan indirin Google Play'den alın