• 24558
    bu sezon da şampiyon olabilecek takımdı, ligin ikinci yarısında corona arasında kadar takımın oynadığı futbol gerçekten özel bir futboldu. fatih terim'in 11-12 sezonundaki takımından bile iyiydi oyun bana kalırsa. corona arasından iyi dönemedik, sakatlıklar oldu vs. bu sezon başarısızlıkla sonuçlandı. bu takım fatih terim takımın başında oldukça seneye de bir noktada bu yarışın içinde olacak, buna hemen her galatasaray taraftarı inanıyordur, inanmaktan öte biliyordur bunu. ama sorun şu ki bu takım kötü planlandı; yanlış transferler yapıldı, oyuncular değerini bulduğunda satılmadı. seneye falcao, belhanda, feghouli, diagne, babel ve maicon 22m euro civarı garanti kontratlı bu kulüpte. bu oyuncular ile yola çıkamazsın. herhangi birini bu garanti ücretin bir kısmını karşılamadan göndermek mümkün mü bilmiyorum. lemina, seri ve onyekuru seneye yok, şampiyonlar ligi faktörü olmadan yeniden kiralanabileceklerini de sanmıyorum. muslera sakat ve ne zaman dönebileceği belirsiz. luyindama bu kadar uzun bir aradan sonra nasıl döner belli değil.

    kaleyi okan ve tecrübeli yerli bir yedek kaleci ile götereceğimizi varsayalım seneye muslera dönene dek. luyindama iyi döndü diyelim. stoper transferine de ihtiyaç yok. mariano ile sözleşme yenilenmeyecek ve bir sağ bek gelecek. saracchi güven vermiyor, sezon sonu ayrılacağı söyleniyor. bir sol bek de gelecek mutlaka. orta sahaya en az iki doğrudan oynayacak transfer lazım. kabaca anlatmak gerekirse seri ve lemina yerine bir 6 bir 8 şart. roller başka olur belki önemli değil ama iki merkez orta saha oyuncusu alınacak kesinlikle. forvet arkası/ofansif orta saha mevkisi için emre akbaba'ya bu sene için güvenileceğini ve buraya transfer yapılmayacağını varsayalım. emre kılınç ile anlaşıldı deniyor, emre'nin gelip doğrudan bir kanatta oynayamaya başladığını varsayalım. diğer kanada transfer lazım. diagne ya da falcao'dan birinin kaldığını ve iyi kötü performans vereceğini varsayalım, yine de bir transfer lazım buraya.

    ffp kısıtlamaları varken, tribün geliri olup olmayacağı belirsizken ve cl geliri yokken seneye en az 7 oyuncu transferi lazım bu takıma. gönderilmesi gereken birçok futbolcu var. bu mali şartlarda bunu mümkün görmüyorum ben. ne olur bu işin sonu bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın