resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 25451
    kendisine güveniyorum ve pandemi sonrası oynadığımız 4 maçın 3'ündeki harika oyunumuzdan ötürü umutluyum. bir tek 14 haziran 2020 çaykur rizespor galatasaray maçında sahada yoktuk ama diğer 3 maçta* takımı harika oynattı. üstelik 2 maçta forvette onyekuru ve emra akbaba oynamasına ve onca eksiğe-cezalıya rağmen.

    pandemi öncesi ligin 2. yarısına rüya gibi başlayıp seyircisiz oynadığımız 15 mart 2020 galatasaray beşiktaş maçına kadar mükemmel gitmiştik. tüm ligi dize getirip yukarıyla aramızdaki puan farkını kapatmıştık. fakat sonrasında maalesef sakatlıklar, cezalılar, olmayacak düdükler ve kararlar ile ligde toplamda son 6 maçta galibiyet alamamış bir takıma evrildik. eminim ki bu durum en az bizim kadar kendisinin canını da sıkıyordur. fakat kendisinden ricam ve isteğim şudur: kalan haftaları maksimum motivasyonla oynaması ve oynatması. çünkü havlu atma şansımız yok, işin ucunda şampiyonlar ligi bileti ve elde edilecek gelir var.

    son olarak kendisinden ricam feghouli ve belhanda gibi oyunculara olan inadından ve güveninden artık vazgeçmesi. belhanda son maçlarda eskiye göre çok daha verimliydi, buna katılıyorum. fakat yeni sezon planlamamızda olmaması gereken ilk 2 adamın bunlar olduğuna umarım fatih hocam da katılıyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın