resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25354
    sezonun ilk yarısında yeni gelen tonla adamı kadroya yerleştirmeye çalışan, bu süreçte puan kayıpları yaşayan takımımızın teknik direktörü.

    sezonun ikinci yarısına takımı fırtına gibi başlamış alemi cihanı yusuf yusuf ettirmiştir. pandemi süreci araya girmeseydi mayıslar yine bizim olacakkentüm dünya için üzücü olan bu salgın yaşandı.

    bu süreçte kendisi de söz konusu hastalığa yakalandı ve atlattı. hem de sürecin en başında iken, herkes bu hastalıktan ölümüne korkarken. hakeza başkanımız da ölümün kıyısından döndü.

    devre arası defansın lideri luyindamayı kaybetti. pandemi arasında marcao'yu. sonra ilk maçta muslera'yı, andone'yi kaybetti. adem büyük 3 maç ceza yedi.

    sonraki maçta herşey yolunda giderken falcao sakatlandı. ahmet çalık kırmızı kart gördü.

    bir takım iskelet ise, bel kemiği, yani kaleci ve ön stoper ikilisi sakatlanan takım forvet hattı da yokken ne yapabilir..

    sürekli şapkadan tavşan da çıkmayacağına göre hayatın gerçeklerine odaklanmak lazım. bu sene şampiyon olunamadı diye ne yönetime ne de hocaya kızarım. herkes futbol takımı adına elinden geleni yapıyor. bu sene için canları sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın