• 45
    bir teori de benden. şimdi bu covid19 salgınının sonbahar/kış döneminde yeniden hortlayacağı söyleniyor. hatta adam akıllı rahatlamanın 2021 yazında olacağı dillendiriliyor. bu bilgi cepte dursun.

    biz şampiyonluğa oynuyoruz ama başka bir entry'imde daha önce yazdığım gibi bu sene şampiyon olamayacağız. (bkz: #2911730)

    şampiyonlar ligi ekonomik getirisinden dolayı göz ardı edilebilecek bir organizasyon değil. ama avrupa ligi ekonomik getirisi olmayan bir turnuva. avrupa ligi göz ardı edilebilir yani. özellikle covid19 salgını sürecinde.

    hulasa, artık şampiyonluk zaten hayal. bundan sonra puantajda daha aşağılara inerek, ligi avrupa kupalarına katılamayacak şekilde bitireceğiz. daha doğrusu katılmak için kasmayacağız. başakşehir maçında, trabzonspor'un ffp cezasından kaynaklı son barutumuzu kullanacağız ve eğer galip gelemezsek, ligi avrupa kupalarına katılamayacak şekilde bitireceğiz.

    önümüzdeki sezon* covid19 salgını nedeniyle, yurt dışı seyahati yapmamak adına böyle bir yol izleyeceğimizi düşünüyorum. anlayacağınız sadece türkiye liginde, ülke sınırları içerisinde takılacağız. mustafa başkanımız hasta, terim hocamız covid nedeniyle zor günler geçirdi. önümüzdeki sezon hedefler ve ekonomi anlamında frene basacağımız bir dönem bizi bekliyor.

    end of story.
App Store'dan indirin Google Play'den alın