• 415
    dün bu maçta olanlar tinercilerin başına gelse ortalığın anası bellenmişti. tiner döküp ateşe vermişlerdi dört bir yanı. ortalık süleyman seba fotoğrafları ile dolmuştu. 'şeref', 'hak', 'hukuk' gırla gidiyordu.

    yine karşı tarafın cikciklerinin başına gelse, başkanları kulüp televizyonununda sabaha kadar konuşuyor olurdu, yine 'son kale', 'yıkamazsınız' kıl, tüy havada uçuşurdu.

    bilmem farkında mısınız ama iki haftadır galatasaray alenen doğranıyor, hakkı gasp ediliyor, tabir yerindeyse, kimin anasını bellemişsek intikam alınıyor. abi biz neden böyle susup oturuyoruz peki? tamam yukarıda bahsettiklerimizin seviyesine inmeyelim fakat göz göre göre buduyorlar lan bizi! ses çıkarmazsak artarak devam edecek gibi de gözüküyor. çünkü arsızlara cesaret gelecek. nasıl olacak olm bu iş böyle? demek ki bundan böyle sahada da iş yaptırmayacaklar bize?

    ya benim ciğerim sızlıyor ya. iki haftadır aynı şeyi yaşıyoruz. ben bunu, alenen taşak geçer gibi yapılanları kaldıramıyorum!

    bir an evvel bu pusudan* çıkmak için, buna mukavemet edebilmek için harekete geçmemiz lazım. tokat atanlara öbür yanağımızı uzatmaya devam edersek bu şerefsizliklerin devamı misliyle gelir!

    galatasaray camiası ne olduğunu hatırlamalıdır bir an önce!
App Store'dan indirin Google Play'den alın