• 2311
    8+2+2 ve 32 yaş muhabbeti hürriyet'ten mehmet arslan'ın 4-5 gün önceki haberiydi.

    https://www.hurriyet.com.tr/...rtaya-cikti-41527519

    sözcü'den bahadır çokişler'e röportaj veren mehmet sepil ise kulüpler birliği ortak toplantısında böyle bir şeyin konuşulmadığından, tff'yle bu konunun ortak olarak ele alınacağından bahsetmiş:

    --- alıntı ---

    yabancı futbolcu düzenlemesi konusunda kamuoyu ve medyaya yansıyan rakamlardan rahatsız olduk. 8'ler, artı 2'ler, 32 yaşlar. kulüpler birliği ortak toplantısında böyle bir ortam olmadı, böyle bir formül konuşulmadı. alınmış bir karar da asla yok. koronavirüs ortamını bütün kulüpler gördü. tff, bu konuyla ilgili birlikte çalışma kararı verdi. grup çalışması kararı aldık ve en kısa zamanda da buna başlayacağız. kulüplerin yabancı oyuncularla uzun yıllara dayanan ve devam eden sözleşmeleri var. biz bunları konuştuk, oturup bunları değerlendireceğiz. kulüplerimiz bu kadar maddi anlamda zordayken başka zararlara neden olacak şeylere izin verilmemeli.

    --- alıntı ---

    yabancı oyuncu sayısı konusunda saçma bir aksiyon almak istiyor tff, nihat özdemir bunu bizzat ifade etmişti zaten; ancak mehmet arslan'ın yazdığı gibi "her şey tamam, sınırlama geldi"lik bir durum yok belli ki. zaten mevcut ekonomide pat diye olabilecek bir şey değil bu, olmamalı da. sınırlamayla, yasaklamayla yol alınamayacağı son derece bariz olsa da bilhassa bazı menajerler ve futbol yöneticileri sırf bir şeylerden nemalanmak için birtakım şeylerde diretiyor anlaşılan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın