resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 9672
    yakın zamanda felipe melo şöyle bir açıklama yapmıştı:

    “inter çocukluktan beri benim rüyamdı. galatasaray'da tarih yazdım ve orada kalmak benim için kolayı seçmek olurdu. taraftarlar için bir idoldüm. 3 yıllık sözleşme imzalayabilecek durumdaydım. ancak ben yüzde 50 indirim yaptım ve inter'e gittim. kalbimi dinledim.“

    sanırım kendi ifadelerine göre gidişinde hamzaoğlu’nun pek payı yok. pek tabi melo’nun kulübün arkasından konuşmayacak kadar delikanlı bir adam olduğu malumunuz ki maç esnasında kendine küfreden fırat aydınus’a öyle şeyler maç sırasında olur diyerek konuyu kapatan bir insan.

    öte yandan hamza hoca’nın vasat sevici olduğu ya da düşük vizyonlu olduğu gerçeğini bence hiç bir şey değiştirmez.

    edit: vasat sevicinin altını dolduralım da hariçten gazel okumuş gibi olmayalım.

    şahsen bir antrenörün kulüp şartları gereği takımı vasatlarla doldurmasının, vizyonda eksiklik ya da basiretsizlik olduğunu düşünüyorum. kiralık oyuncu denen bir gerçeklik var. takımı kaliteli oyuncu ile kurmanın çeşitli yolları var. yönetim paramız yok diye hocaya ağlıyor, takımın profilini düşürmek istiyor ve hoca da bunu kabul ediyorsa takıma fayda değil zarar vermiş olur. prensipleri olan hoca şampiyonluk kadrosunu kurmayan yönetime restini çeker ve işini bırakır. nazarımda daha değerlidir. galatasaray her sene şampiyonluğa oynamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın