resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 292
    büyük diye tabir edilen kulüpler genelde o yılın trend olan oyuncularını transfer etmek ister, bu gayet doğal. sıkıntı şurada, fener'in de bu oyuncuyu almak istemesini anlarım ama başvurdukları yol şu oluyor genelde, ben alamıyorsam rakibim en pahalı, kasasından maksimum para çıkacak şekilde alsın.
    (allahımız var biz pek tenezzül etmiyoruz bu tip işlere)
    ben bu konuda net olamıyorum maalesef, bir yanım oyuncu fener ile anlaştıysa, orada oynamak istiyorsa etik açıdan kesinlikle muhatap olma diyor.
    halböyleyken bir anda aklıma karşıdaki muhatabımızın bu konularda bize ne kadar zarar vermeye çalıştığı ve genelde de verdiği örnekler geliyor (en tazesi emre akbaba) ve ansızın diğer yanım devreye girerek "yemişim etiğini" ben alamıyorsam ona da ne kadar zarar ettirsem kardır" diyor.

    mert hakan'a gelince, akşam'da çıkan haberi zerre önemsemiyorum, ha doğru da olabilir, ancak şu var ki oyunculardan artık eskisi gibi kulübe aidiyet beklemesin kimse. içlerinde parayı ikinci planda tutup ideallerinin peşinde koşanlar olacağı gibi, futbol ömrünü alacağı paraya göre şekillendirmek isteyenler de hatırı sayılır oranda. basından takip ettiğim mert hakan idealleri olan bir oyuncu gibi duruyor. buna göre tercihini bizden yana yaparsa sevinirim, ha yok ben paraya bakarım, kim daha çok verirse ona giderim derse de, bunu da anlayışla karşılar başka mert hakanlar araştırırım.
    tek karşı çıkacağım nokta şu olur, onun bunun elinden kapmak için olmayacak rakamlara çıkılmamalı, yıllardır ceremesini çektiğimiz vakalara bir yenisi eklenmemelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın