resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 25135
    elbet kendisine akıl vermek haddimize olmayan, takımımızın teknik direktörü. kendi yaşı ve tecrübesi itibariyle akıl alacak durumda da olduğunu pek sanmıyorum ama naçizane belirtmek isterim ki mustafa cengizin bu son durumunda takındığı tavır bence hiç hoş değil hatta yakışıksız. ali koçun dahi 2 günde bir haberi çıkıyor hastahaneye gitti, mustafa cengizi ziyaret etti diye.

    elbet kendisi de aramıştır sormuştur ama kendisinden başkana daha güçlü bir destek beklerdim. ne evinde ziyarette, ne hastaneden çıkarken ; ne tek bir fotoğrafta göründü ne de bu konuyla alakalı en ufak şey basına yansıdı. üstelik kendisi sosyal medyayı da özellikle son dönemde çok aktif kullanan birisi ama burada da en ufak bir şey yok. bir insana olan sevgi ve desteğini bir tek sosyal medyadan gösterebilirsin diye bir şey tabi ki yok ama kendisininde sosyal medyadaki etkisi ve gücü ortada. kendisinin yapacağı basit bir paylaşım dahi en azından başkana moral olması açısından çok büyük bir kitleyi haberdar edebilirdi. ama bunlardan hiçbirini yapmadı.

    kader birliği yapmış insanlar arasında bazı şeyler bu kadar üstün körü olmamalı. veyahut şöyle söyleyeyim ben duygusal bir insanım ve bu tip şeylere önem verdiğim için en azından benim görüşüm bu.

    bu arada son dönemde sözlükte de türeyen, insanların fikirlerini ifade etme özgürlüğüne linç ile karşılık vermeye teşne arkadaşlardan çıkarsa diye peşinen belirtmek isterim ki hocayı seviyorum ve galatasarayın başında görmekten çok mutluyum. saçma sapan şekilde fatih terim düşmanı gibi ithamlarla lütfen gelmesin kimse.

    kendisi ile ilgili görüşümü aşağıda ki entryde görebilirsiniz. kasım ayında takım 2 pas yapamaz iken, fatih terim istifa etsin, modern futboldan anlamıyor gibi ithamlar havada uçuşurken girdiğim bir entry aşağıdadır. ama bu konu daha farklı bir konu ve bence sahada ortaya konulan şeyden daha önemli.

    (bkz: fatih terim/#2806975)
App Store'dan indirin Google Play'den alın