resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 25134
    2019-2020 sezonunun ilk yarısında, ligin geriden açık ara en kötü oyun kuran takımı, hiçbir şekilde pasla ileri çıkamıyor ve en ufak baskıda topu yalnızca ryan babel'e şişiriyorken nasıl bu videodaki gibi https://www.youtube.com/watch?v=frsx5myKjdE ligin geriden en iyi oyun kuran ve pasla çıkan takımı haline gelebildi hala şaşırıyorum.

    takım öyle bir seviye atladı ki, genelde ofansif futbol tercih eden sergen yalçın aynı pep guardiola'nın oyununu durdurmak için kullanılan neredeyse 6'lı gibi olan bir savunma hattı planı kullanmak zorunda kaldı ki, işe yaramış gibi görünse de 15 mart 2020 galatasaray beşiktaş maçı olağan bir şekilde seyircili oynansaydı sonuç bana göre daha farklı olurdu.

    mario lemina'yı oyun kurarken geriye atıp 3-5-2 şeklinde yayılması ve ilk yarının en kötülerinden mariano'nun geniş alanda daha etkili olması, rakibi karşılarken ise 4-4-2'ye geçip, ilk yarısının aksine kompakt bir şekilde savunma çizgisi oluşması vs. ligin ikinci yarısında resmen içindeki sacchi, lippi, bielsa ve hikmet karaman* çıktı ortaya.

    işin şakası bir yana, fatih hocanın kafasındakiler sahaya yansıdığında gerçekten a-class bir teknik direktör oluyor. bugün jürgen klopp'un ve pep guardiola'nın başardığına benzer işleri 1998-2000 arasında başardı ve ligin ilk yarısında hiç gösteremese de 28 aralık 2019 galatasaray antalyaspor maçı ile başlayan süreçte tekrar başarma potansiyelini gösterdi bence canım hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın