• 320
    yeni taraftar profilimiz yangıncılığın ne kadar zararlı olduğunu bugün hocanın igtv'deki videoları ile bir kez daha anladım. bu arkadaşlar kendilerini öyle bir yerde konumlandırıyorlar ki şaşırmamak elde değil. galatasarayın diğer büyük takımlarla arasındaki tek fark; kendilerinin yetinmeme, sürekli daha iyiyi isteme ve eleştiri kültürleri olarak görüyorlar. bu başlıktaki eski entryleri incelerseniz dahi görebilirsiniz bunları.

    hocanın 3-2lik milan maçındaki hagi ve popescu'yu çıkarışını düşünelim. bu değişiklikler bugün yapılsa sizce ne olur? o maçta son 5 dakika geliyor galibiyeti sağlayan gollerimiz, o zamana kadar tepkisiz bekler mi tribün? burada kaç entry yazılır o dakikaya kadar, hoca artık emekli ol seni seviyoruz tamam ama senden geçmiş diye? bu sorularım bile farazi zaten. ocak ayında arda'yı istedi diye, takımın kötü gitmesinden de güç olarak burada toplu şekilde hoca istifaya davet edilmedi mi? ikinci yarının yıldızı mariano'ya eyt reis, falcao'ya müzmin sakat denmedi mi?

    yangıncı taraftar, galatasaray'ın kamburudur, yüküdür. yeni büyük başarılarındaki en büyük engel, sosyal medyadan doğan bir dayanaksız kibir hareketidir. dün'ü olmayan bugünkü değişim için yakmayacağı değer olmayan zararlı bir oluşumdur. galatasaray bir his takımıdır. vefasızlarla yükselmez, geri kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın