• 30
    https://youtu.be/1mKHzX3ihnc

    kimileri için gurur, kimileri için utanç vesikasıdır. elbette rezalet geçen sezonu savunacak değilim, ancak bu tür sezonlarda gerçek taraftar ortaya çıkıyor. iyi günde herkes ortalıkta gözükür, önemli olan zor günde yanında durabilmektir.

    sezon itibariyle de, galatasaray aleyhine hatalar vardır, yoktur, bu başka bir meseledir. elbette koskoca 34 maçlık maratonda lehine de hata olmuştur. ancak hakemlerin vücut dili, ortada dönen tiyatro, yöneticilerin çok sonraları yediği haltlar ortaya çıkmış, ancak iş işten geçmiştir. rezalet bir kadro mühendisliği üzerine olmayan penaltılar ve yanlış kararlar ile puanları gasp edilen galatasaray, tarihindeki en başarısız sezonlardan birisini geçirmiştir. 4 tane hakem, luciano'nun smacını görmedi, insanlık halidir, hepsi birden gözlerini yumdu diyelim. ahmed hassan ve yasin sülün'ün pozisyonlarına penaltı verirken hiçbiriniz de 'abi biz ne yapıyoruz amk yerinde' demediniz mi lan? hadi diğerini görmediniz de, bunda ne gördünüz de çaldınız?

    bu sezonun ikinci yarısında dönen şike, muhtemelen 2010-2011 sezonu tamamında olmamıştır.

    son olarak, her şeye rağmen, defansta frank de boer ve forvette florin bratu yerine daha eli yüzü düzgün birer oyuncumuz olsa, çok daha farklı bir pozisyonda bitireceğimiz sezondur aynı zamanda. mesela o sezonun devre arasında gelen necati ve ertesi sezonun transferi song, çok şeyi değiştirebilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın