• 71
    bir bahar akşamında dolmabahçe de oynanan maçtır. son 15 dk artık tribünde düşmüştü maçtan ama nedendir bilmiyorum bir şekilde alacağımıza inancım çoktu. hatta tam o anlarda eski bestelerden "haydi bastır şanlı gs-taraftarın her zaman seninle" yi başlatmış ama az katılım olunca saga sola dalgalanarak ittire kattıra bağırttırmış, artık adı sinerji mi olur, kısmet mi olur, yoksa denk mi geldi denir bilemem ama ilk golden sonra baya tebrik yumruğu yemiştim golü sanki ben atmışım gibi.

    ikinci golün ayaktan çıktığı an topun önümüzdeki kaleye gidişi, girişi, filelere teması saniye saniye yaşadık. ağlara değen filenin sesini bile duymasakta hissettik desem yalan olmaz. öyle bir andı.

    ayrıca golden once bjk tribünlerinden başlayan zalad gelsin bestesine, golü atmamızla beraber birçok taraftarımızın ve dostumuzun verdiği reaksiyonu gözlemleme şansı buldum. zira 100-120 kilo olup bakkala-markete bile arabası ile giden bazı dostlarımız o telleri yarım saniyede aşma noktasına geldi. bugün yap desen üzerine para versen o performansı alamazsın. o gol öyle bir adrenalin ve enerji patlaması yarattı.

    maç bittiğinde zaten o tribündeki herkes biliyordu şampiyon olduğumuzu. sadece malumun ilanına 1 hafta vardı. çünkü o gol öyle bir anda öyle bir şekilde geldiyse futbol talihi seni şampiyon yapmıştır. asla şaşmaz bu ve şaşmadı da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın