• 1530
    aylardır objektif olabilme adına yer yer aşırıya kaçan güzellemeler yapmasına rağmen rakip takım taraftarlarının, liglerin devam ettirilmesi kararı sonrası hınçlarını çıkartmaya çalıştıkları spor yorumcusu. kararı alan güce laf etmeye cesaret edemedikleri için bu adama saldırmaları ise komik, komik olduğu kadar da acınası.
    bu işler böyledir uğur bey, bu heriflere bir kez yüz verdin mi hep yüz vermeni güzellemeler yapmanı beklerler. yaşımız da büyük, yazdık çizdik ama ısrarla "ben objektifim abi yeaağğğ" moduna girip "her takım taraftarı rahatsız oluyorsa demek ki doğru yoldayım yeağğ" triplerine girdin. şimdi adamlara "siz holigansınız" diyerek laf anlatmaya çalış hadi; bak bakalım laftan, doğruluktan, objektiflikten anlıyorlar mı?

    hani kimseye tavsiye vermek haddim değil ama umarım bu tavsiyemi kulak ardı etmezsin; averajla önde olduğu ligde, ligin bitmesine 8 hafta varken şampiyonluk talep eden heriflere laf anlatmaya çalışma, sonuçta bu adamlar karikatürlere başrol olmalarıyla ünlü canlılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın