resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25080
    fatih baba bir yönüyle turnusoldür benim için. ne trunusolü peki? fatih terim ile ilgili yorumda bulunan insanları zeka ve karakter olarak kategorize ediyorum ister istemez ve bir insan portresi çıkıyor karşıma. bahsettiğim yorumlar kazandığı başarılardan bağımsız durumlar. zaten başarıları inkar edenleri veya ersun, avcı, kocaman, güneş gibilerle kıyaslayanları ciddiye almadığımı söylememe gerek yok.

    bir örnekten yola çıkarak demek istediğimi şöyle açıklayayım: şenol güneş 23 eylül 2017 fenerbahçe beşiktaş maçı'nda küfür ediyor ve maçtan sonra kendini kurtarmak için pozisyona küfür ettiğini söylüyor. fatih terim ise tribüne gönderildiği 25 şubat 2013 galatasaray orduspor maçı'nın sonunda kıvırmıyor ve herşeyi söyledim diyor. işte iki karakter arasındaki fark. ve biz tv'lerde, çevrede sürekli güneş'in efendiliğini, fatih hocamın kabadayılığını duyuyoruz. insanlar bunlara inanarak yorum yapıyorlar vs. ben küfrü normalleştirmiyorum, sadece samimiyet ve karakter farkından bahsediyorum. bahsettiğim bu durum, bu bakış açısı günlük hayatta sürekli karşılaştığımız bir durum. öyle spesifik bir olay değil yani. aşağı yukarı her ülkenin insan ortalaması birbirine yakındır bence. ben başka ülkelerde istisna örnekler dışında da bu durumların yaşandığını düşünüyorum. bize özel değildir tahminim.

    egosu ön planda mıdır? evet. ama bu egoda, diğerleri gibi eziklikle karışık olgunlaşmamış insanların gösterdiği bir egoizm yok. burda bile samimiyetsizlik yok. ben burada gereksiz tevazu samimiyetsizliktir ilkesini görüyorum. ben burada fazla tevazunun sonu vasat insanlardan tavsiye almaktır ilkesini görüyorum.

    aslında her duruma bir örnek verilebilir tek tek, herkesle kiyaslanabilir ama bu hem fatih terim'e hakaret olur, hem de yazı çok uzun olur.

    velhasıl kelam fatih terim benim için ortalama insandan çok yüksek bir karakterdir. ve fatih terim hakkındaki yorumlar bana ortamın ne kadar vasat olduğunu gösteriyor sadece.

    son olarak türkiye'nin yaşayan en karizmatik spor adamıdır. bu nick bile ondan alıntı. çok nadir insanlarda buluna bir özelliği daha var: her sözü kalite kokuyor, her sözü bir motto olacak nitelikte.

    videonun sonundaki o göz kırpması, o "sen hayırdır" bakışı falan... hastasıyız...

    https://youtu.be/Sqdab7CZy3g
App Store'dan indirin Google Play'den alın