• 218
    izlediğim galatasaray tarihinin en başarılı yönetimidir.. eğer yazılanlar adam gibi okunursa kimse "jo'yu beğenmiyoruz" diye bir sebeple alınmasına karşı değil zaten.. bırakın bu "inamoto" geyiklerini artık herkes farkında zaten bu yönetimin 3 senede kulübe her branşta nasıl çağ atlattığının, sadece "inamoto, carrusca, barrusso" olayıyla değil, hayata konan bir dolu projeyle nasıl bir vizyona sahip olduğunun, herkesin bildiği, gördüğü bir şeyi 100 kere tekrarlamaya gerek yok.. ancak, burda avrupa ligini düşünen herkes gibi ben de taraftarım arkadaş, bu takımın asıl yeri zaten cl ve ileriki senelerde tekrardan oranın gediklisi haline gelecek, ama şu anda böyle kaliteli bir kadroyla elimize böyle bir fırsat geçmişken yine ilk turda elenmeyi istemiyorum adam gibi bir forvetin olmamasından dolayı.. vizyonsuzluk avrupa'da kupa kazanmayı istemek değildir..
    o zaman zamanında 36 yaşındaki larsson'u 3 aylığına kiralayan manchester yönetimi de vizyonsuz bir yönetimdi, ya da davids'i sezonun 2. yarısı kiralayan barcelona yönetiminin de bir vizyonu yoktu.. görüldüğü gibi çok büyük kulüpler bile bazen kısa vadeli çözümlere gidebiliyorlar..
    ben taraftarım o yüzden olaylara duygusal bakmak en doğal hakkım, bu takımın kalitesi bu sene bu kupayı alabilecek düzeyde, ben taraftar olarak buna inanıyorum ve istiyorum, zaten bu değil midir taraftarlık, bazen olmayacak hayaller peşinde koşmak, imkansıza inanmak ki o kadar da imkansız bir olay değil bu sene bu kupayı alıp gelmek.. işte bu yüzden burdaki bir çok kişi gibi, jo yerine avrupa liginde oynayabilecek bir oyuncu alınabilirdi diyorum, umarım anlatabilmişimdir de biter artık bu "inamoto" geyikleri..
App Store'dan indirin Google Play'den alın