• 8
    unics kazan hakkında fazla bilgim yoktu açık konuşayım ancak kadroya baktığımda tanıdık isimleri gördüm. bunun üzerine ufak çaplı bir değerlendirme yapayım dedim, ancak takım olarak değilde bireysel olarak:

    bakıyorum da aynı türden adamları fazla sayıda var. marko popovic olsun, stombergas olsun, dışarıdan iyi üretim yapabilecek ancak tam olarak sistem içinde kalması beklenmeyen isimler. ancak eğer bu isimlerin herhangi 2'si gününde olursa bize büyük problemler çıkarabilir. zira popovic kendi evlerinde oynadıkları beşiktaş maçında 30'u geçmişti yamulmuyorsam. kendisini efes pilsen'den hatırlayanlar "hadi len o bücür nasıl geçsin" diyebilir ancak eli tuttuğu zaman çok canlar yakar popovich. keza zamanında ülkerspor forması giymiş stombergas içinde aynı şeyleri söyleyebiliriz. terrell lyday ise kısa zamanlarda önemli skorlar atabilecek bir isim, nba'den örnek vermek gerekirse jr smith'in biraz daha kontollüsü diyelim.

    yani demek istediğim şudur ki maçın anahtarı savunma olacaktır. eğer iki takımda 90'ı geçecekse muhtemelen kaybeden biz oluruz. ancak savunma sertliğini en azından 2.5 periyot sağlayabilirsek maçı kazanacak olan taraf olabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın