• 13540
    galibiyet serimizin 8 maca cikmasiyla birlikte anlayamadigim sekilde, hersey iyi giderken, 2-3 gundur taraftari ayristirmaya calisan yazarlarin oldugu sozluk.

    arkadaslar siz gercekten ne istiyorsunuz ? burada herkes elestirilebilir, herkes ovulebilir. kimse kimseyi ovdu ya da elestirdi diye suclanmak zorunda degil.

    bakin once bir anlayalim karsimizdakini, demiyorum ki fatih terim dusmani yoktur, elbet vardir, ama bu adamlar 3-5 kisidir. ayni fatih terimi galatasaraydan cok seven 3-5 kisi oldugu gibi. ama geri kalan bircok yazari itham etmekte hic de zorlanmiyorsunuz.

    ben sahsi olarak gordugumu yazarim, bugun begendigimi yarin begenmek, dogmatik olmak zorunda degilim.

    dun fatih terim galatasaraya zarar verdiyse benim gozumde bunu yazdim yazarim. bugun bizi bir uste tasiyorsa, basimin taci ederim.

    ne dedim gecmiste,

    fatih terimin ayrilmasi gerektigini savunan bir gonderimin sonunda yazdiklarimi alintilayayim,

    --- alıntı ---

    son not giriste bahsettigim yazar arkadaslara, galatasarayi sampiyonluk ya da 3 puan icin sevmeyin lutfen. ben artik yenilse bile rakibini eze eze yenilen galatasarayi ozledim, mac sonrasi ne bekliyorduk ki zaten muhabbetinin yerine, rakibi elmizden nasil kacirdigimizi konusmayi.

    --- alıntı ---

    ne istedigimi ne bekledigimi anlatmisim, gayet acik.

    daha yeni yazdigim bir entryden alinti yapayim tekrar.

    --- alıntı ---

    hoca 3 sene sonunda pas oyununu oturtmaya basladi anca. takim zevk veriyor artik. golu atmisiz, atmamisiz kismina takilmadan takimin paslasmalarini izlemek cok zevkli.

    --- alıntı ---

    simdi az biraz mantik ile baktigimizda neden elestirmisim ve neden ovmeye baslamisim anlasilabilir.

    takimimiz ligin ilk yarisinin son macina kadar 19a/14y istatistigiyle cok cok kotu bir oyunla ve 24 puanla gelmis, bu platformda hoca, futbolcular, teknik heyet bircok kez elestirilmistir bu donemde ve elestirilmesi de haklidir. cunku elestiri yapici birseydir dusunulenin aksine. simdi diyenler olacak elsetirmek ayri istifasini istemek ayri. e sorarim o zaman istifa sesleri kasim aralik doneminde basladi, bu ne demek ? bu demek ki zaten 2 senedir elestirilen bir durum gelisme kaydedilemedigi icin bu tarz isteklere yerini birakti, ki ben kimsenin hocaya hakaret ettigini basarilarini yalanladigini da gormedim burada.

    su anki durum nedir peki ? 8 macta 24a/3y ve 24 puan. sizin baktiginiz acidan fatih hocam yapti, fakat benim baktigim acidan evet hoca yapti ama nasil yapti ? bu kadar ucurum varsa arada demek ki birseyler degismis, sakin bu degisen seyler sozlukte hakkinda elestiri yazilari yazilan hareketsiz oyun, sisteme uyumsuz oyuncu tercihleri, hocanin kafasinin sahada olmamasi, olabilir mi ?

    ama elestirmek diger arkadaslarin gozunde, fenerli olmak ya da hocadan nefret etmekse, zaten karsilikli konusabilecegimiz, fikir alisverisi yapabilecegimiz bir ortam olusmamistir.

    son olarak bu entryi girmeme sebep olan son damla, bir yazarin, sirf fikirleri uyusmuyor diye, baska bir yazarin screen shotlarini paylasip kendi gibi dusunenlerin onune atmaya calismasidir

    kibar tabirle essegin kulagina suyu kacirmistir.

    sozlugumuzde, bu guzel platformda, boyle ayristirici, insanlari baskalarinin onune atmaya calisilan olaylarin hicbir zaman olmamasi gerektigini dusunmekteyim. hepimiz insaniz, kendimize gore fikirlerimiz var, gerek ayri, gerek ayni. ama fikirlerinden oturu kimse kimseyi yargilayamaz. ister hakli ol, ister haksiz, kimse kimseyi, slm nbr ? yazan futbolcuyu bak bana yuruyor diye ifsa eden bastan asagi estetikli kezbanlar gibi davranamaz, davranmamali da. en azindan bu platformda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın