• 9
    bugün bana gelen ve çevirdiğim bir tekstin konusu olan hastalık. bazı kısımları saçma gelmesine rağmen paylaşmak istedim. belki bir işe yarar.

    --- alıntı ---

    yeni ncp korona virüsü günlerce enfeksiyon belirtisi göstermeyebilir, peki kişi enfekte olup olmadığını nasıl bilecek? ateş ve/veya öksürük olduğu ve hastaneye gittikleri zaman, akciğerler genellikle %50 etkilenmiş ve çok geç kalınmıştır!

    tayvanlı uzmanlar, her sabah yapabileceğimiz basit bir kontrol öneriyorlar:

    derin bir nefes alın ve nefesinizi 10 saniyeden fazla tutun. bunu öksürük, rahatsızlık, tıkanıklık veya gerginlik olmadan başarılı bir şekilde tamamlarsanız, akciğerlerde enfeksiyon yoktur.

    lütfen her sabah temiz hava bulunan bir ortamda bunu bunu yapın!

    covid-19 vakalarını tedavi eden japon doktorlar tarafından mükemmel bir tavsiye daha. herkes ağzını ve boğazını nemli tutmalı, asla kuru olmamalı. en az 15 dakikada bir birkaç yudum su alın. neden? virüs ağzınıza girse bile ... içme suyu veya diğer sıvılar onları yemek borunuzdan ve mideye götürecektir. mide içinde girince... mide asidi tüm virüsü öldürecektir. daha düzenli olarak yeterince su içmezseniz ... virüs nefes borunuza girebilir ve akciğer içine girebilir. bu çok tehlikelidir.
    lütfen bunu aileniz, arkadaşlarınız ve herkes ile paylaşın ve gönderin!

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın