• 151
    alınabilecek bir beraberliğin kötü sonuç olmadığı maç.

    takımımızın artık oluşmuş bir omurgası var. fernando muslera, marcos do nascimento texiera, mario lemina ve emre akbaba sıralaması ile devam ediyor.

    malatyaspor maçında* mario lemina son dakikalarında arka adelesini tutarak çıktı. şayet fenerbahçe maçında oynayamayacak durumda olursa bizim adımıza büyük bir problem olacağını düşünüyorum.

    her ne kadar rakibimizde de luiz gustavo ve emre belözoğlu gibi iki orta saha oyuncusu olmayacaksa da iç saha ve seyirci avantajını kullanmaya çalışacaklardır. bizim de top kazanma konusunda en hünerli futbolcumuz sahada olmazsa işler ters tepebilir. lemina' nın yokluğunu ancak orta sahayı kabalık tutarak çözebileceğimizi düşünüyorum. ömer bayram, belhanda, seri ve feghouli ile dörtlü bir hat oluşturup. önlerinde de emre akbaba ve adem ikilisi ile hatları sıklaştırarak çözebiliriz. beş orta saha meziyetli futbolcu ile sahada yer alınca da defans beklerinin oynarsa özellikle marcelo saracci' nin geriden yapacağı koşular bizim için kritik olacaktır.

    takımımızın unutmaması gereken temel şey fenerbahçe' nin gol atamadığı her dakika maç bize dönmeye başlayacak. bu yüzden mümkün olduğunca sakin bir şekilde sahada kalmalı ve kondisyon sorunumuz olsa da mümkün olduğunca berabere götürmeliyiz. dakikalar 60' a kadar berabere giderse henry onyekuru hamlesi ile kilidi çözebiliriz.

    iş bu entry mario lemina' nın oynayamayacağı varsayarak yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın