resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 2338
    hakkındaki, “yakışmıyor” ifadeleri artık fena halde bayan, yıldıran efsane futbolcumuz ve antrenörümüz.

    adaletsiz bir sistemin ve düzenin olduğu yerde, gözlerimle görmediğim, kaydı, görüntüsü vs. olmayan herhangi bir olayın cezası benim vicdanımda yok hükmündedir. zira daha geçen sene fatih terim’e verilen 10 maçlık cezanın sebebini dahi bilmiyoruz. “hakeme bir şeyler dedi.” yahu ne dedi? hakem raporunda ne yazdı? sövdü mü? saydı mı? bilen yok. bu yüzden vicdanımda yer etmeyen bir olayla alakalı yorum yapmam.

    “yakışmıyor” zırvalarına gelecek olursak; “en çok sana yakışıyor, kupalar, şampiyonluklar” diye inletirsen tribünleri, o kupaları, şampiyonlukları kulübümüze yakıştıran ekibin as elemanlarından birisidir hasan şaş. futbolculuk döneminde kazandığı şampiyonlukların, kupaların yanında, antrenörlük kariyerinde de galatasaray’da boşu yoktur. demek ki işleyen ve başarılı olan bir sistemin, önemli bir parçası.

    biz senin arkandayız hocam, 2009 yazında futbolu bırakmadan bir kaç ay evvel, karataş’ta evinin damında nasıl bir galatasaraylı olduğunu -önceden zaten uzaktan uzağa biliyorduk da- kanlı, canlı gördü bu gözler. galatasaray’a, istesen de zarar veremeyeceğini, bir ömür hizmetkarı olarak kalacağını gördü. herkesin meziyeti farklı, sen bize lazımsın, bir gün olur yine lakırdı ulemalarına kızıp da yine istifa etmeye kalkma sakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın