resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 24213
    2019-2020 sezonunun ilk yarısında oynanan rezalet oyun, topçuların ne yaptığını bilmeden doğaçlama oynaması, defanstan alınan toptan sonra kontra atakları yavaşlıktan öldürmemiz, orta sahada topu alan oyuncunun arkasında 10 tane galatasaraylı topçunun bulunması ve hiçbirinin topa sahip olanın önüne geçmemesi gibi sıkıntılı oyunlardan sonra nihayet en azından ne yaptığının farkında olan bir takım yarattı.

    oyuncularımız aynı. jesse ile onyekuru'yu daha görmedik sadece saracchi kadroda farklı isim. emre akbaba'yı da transferden sayabiliriz. hocamın kafasını takıma verdiğini görmek o kadar güzel ki. ilk devre kenarda fatih terim var geriye düşsek bile çeviririz hissi bende yok olmuştu ama ikinci devre bu his yeniden geldi. uçup kaçmıyoruz ama belli bir planımız var, en azından benim hissettiğim bu. bu oyunun yetmeyeceği, daha iyisini yapmamız gerektiğini elbet kendisi de biliyordur ve düşünüyordur.

    fatih terim sadece iki kere ocak ayını, mayıs ayını işaret etti. ikincisi bu sene. geçen sene ocak ayını işaret ettikten sonra gözle görülür değişim yaşadık ve şimdi ikinci kez bunu görüyoruz.

    birkaç yerde bazı cümleler görüyorum. "hoca bu sene şu durumda galatasaray'ı şampiyon yaparsa..." yok abi geçelim bunu. 8 kere şampiyon yaptı ve neredeyse hepsi çok özel. daha fazla bir şey yapmasına gerek yok. hayvan gibi iyi bir winner adam. bu cümleleri kuran arkadaşlar belki de bize kazanmayı alıştırdığı için hocaya böyle diyordur.

    mayıs ayında umarım bu seneyi şampiyonlukla taçlandırırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın