resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 9383
    faslı orta saha oyuncusu. uzun zamandır taraftarı bu kadar ikilemde bırakan başka futbolcu hatırlamıyorum. bir maç izliyosun bu herif çöp diye kesin yargıya varıyorsun, diğer maç reyiz asistin asistini yapıyor hop spor yorumcuları belhanda'nın aslında takım için ne kadar önemli bir futbolcu olduğundan bahsediyorlar. bu sefer insan acaba ben mi topçudan anlamıyorum diye düşünmüyor değil *

    avrupa sahnesine çıktığı montepiller zamanını hatırlıyorum, gençliğin verdiği atletizmle birlikte soldan yaldır yaldır içeri katedip hatırı sayılır gol ve asist istatistikleri yapmıştı. ayak içini fena kullanmadığı için soldan geldiğinde gerekli olan şut açısını kendine daha rahat yaratabiliyordu. merkeze evrilmesiyle birlikte bu özellikleri tırpanlandı. arap sen evrilme işte bokunu çıkarıyorsun. (u: "arap" kelimesi burada ırkçı anlamda kullanılmamıştır)

    teknik özelliklerinin yanı sıra sahadaki gamsızlığından çok bir pozisyonu berbat ettiğinde suratındaki o piç gülümsemesi bir çoğumuzu tav ediyor, ben de bunlardanım. bir de bu adam çok sakar, bu sakarlık futbolla ilgili değil bence evde bardak falan da kırıyordur, öyle bir sakarlık. gol sevincinde takım arkadaşının* gözünü çıkaracak kadar sakar.

    herşeye rağmen iki şampiyonluğumuzda katkısı vardır ve sezon* sonu giderse iyi hatırlanacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın