• 196
    maci izlemedim, simdi 10 dakikalık özet izledim.

    gordugum kadarıyla, bi sekilde ikinci sariyi girmesi gereken alanyali ikinci golu atip fiti çekmiş. anadolu takımları, fenerliler filan iyi biliyor bize karşı ortaligi kizdirmanin ise yaradigini, herkes üstümüze geliyor.

    alayna farki kacirmis, biz de pek cok gol pozisyonunu harcamisiz, sağlık olsun. yine de maçı izlerken umut gordum kendi adima. yine yeni yeniden, yeni bir takimiz, ne güzel is di mi. yine de, gidenlerden gelenlerden memnunum, iyi de top oynayabilirmisiz gibi oynuyoruz su sıralar biraz daha, eksiklerimizle filan.

    neyse, anladigim kadarıyla bugun herkese giydirmişiz. belhanda'ya cok giydirmişiz. dedim ya, maçın tamamini izlemedim ama, gördüğümle kadarıyla, sanki bugun şanslı olsa bi gol bi asist yaparmış gibi geldi, ne bileyim, pozisyonlara girmiş, güzel paslar vermis, anladigim kadarıyla bi de aralarda top kaybetmiş, klise olayım diyeyim, kaybetmezse bizde olmazdi zaten. neyse, amacim belhanda savunmak degil, bakarsanız entry'lerime dedim ki belhanda git bizi de kurtar kendini de.

    cok okumayacağım solda tum takima giydirmemizi bi kupa maci yüzünden. canim sag olsun, hedef lig.

    (bkz: ben23rsiz)

    aha simdi full maci buldum youtube'da, izleyeyim.

    edit: gsman uyardi, kirmizi kart gormesi gerekenin yerine girenmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın