• 192
    2 maçlık kupa turlarında deplasmanda yapman gereken nettir: gol atmak. ama sen 4-6-0 gibi çıkıyorsun maça. 2 tane korner'de seken toptan gol yiyorsun. 3-1 yenil gerekirse ama o golü at! 3-1 olsa sahamızda 2-0 kazanmak yetecekken şimdi bu skor uzatmalara götürecek olan skor!

    oyuncuların büyük çoğu ise sanırım yağmurlu hava ve kaygan zeminde hayatlarında ilk kez oynadılar. pas özürlüsüydük. ben alanyaspor'lu oyuncuların zeminden kaynaklı pas hatasını gördüğümü hatırlamıyorum. hızlı toplar bile yerini buldu. hadi sen alışık değilsin ilk birkaç topta ayarlayamadın topu anlarım da o kadar pas denemende kendini hiç mi kalibre edemedin sahaya yahu! her pasın karavana!

    biraz becerkli olsak gol bulur muyduk? bulurduk. ama yetersiz.

    jimmy ise bencilliğinden pozisyon olabilecek anların içine etti.

    ve her şeyden öte plan yoktu. mesela uzun top atıyoruz ileriye ve hep caulker'ın olduğu yer oluyor.

    alanyaspor eksikti falan anlarım da hiç de iyi bir sinyal vermediler bence. ve fenerbahçe hafta sonu bunları yenecektir. bizim yaptığımız saçmalıkları yapmayacaklardır.

    2-0'dan sonra turu geçmek çok zor. imkansız değil ama zor. bakalım alanyaspor'lu bazı oyuncular fenerbahçe'ye de karşı bu maçtaki gibi sert olup kart arzulayacak mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın