• 23993
    eğer önümüzdeki birkaç hafta alınan sonuçlara göre 19-20 sezonu için şampiyonluk kaçarsa sakin olması ve gerek saha içi gerek saha dışı için gelecek sezonlar adına akıllıca adımlar atması gereken camiadır.

    son trabzon mağlubiyetiyle fenerbahçenin gardı hafif de olsa düştü. lakin şu bir gerçek ki olaya biraz realistik bakarsak hala bize göre şansları oldukça yüksek kağıt üstüne.

    bizim hali hazırda sivas,alanya,başakşehir artı kadıköy deplasmanlarımız varken, kendilerinin ilk 10 takım içerisinde gidecekleri tek deplasman beşiktaş deplasmanı. o da maalesef 33. hafta.
    ligin ortasına doğru olsa gene her sonuca gebe olacak bir maç olurdu ama fener yarışta kalırsa 33. hafta şampiyonluk için inönü'de 3 puan gerekiyorsa ne olacağını herkes biliyor sanırım.

    gelelim bizim deplasman karnemize. ben takımın rahat deplasmanlar oynadığını, inönün'de, trabzon'da gidip canımız sıkıldıkça zırt pırt kazandığımızı hatırladığım zaman dilimi en son 2011-2013 arası.

    yanlış hatırlamıyorsam şampiyon olduğumuz son 2 sezonda dahi fenerbahçe, beşiktaş, trabzon, başakşehir, sivas deplasmanlarında tek bir galibiyetimiz yok.

    umut edip önüne bir hedef koymak her zaman iyidir. ama ayakların yere basması da bir o kadar önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın