• 460
    https://www.cnnturk.com/...ve-arda-turan-yorumu

    falcao transferin gereksiz olduğunu söylemiş. bunu falcao'nun geldiği gün neden söylemedi? falcao sakatlanmayıp 15 gol atsa bugün bunu söyler miydi? sanmıyorum.

    arda turan transferinin medya önünde tartışılması gereksizdi demiş. doğru fatih hocanın bunu hiç gündeme getirmemesi gerekirdi. ya da başkan gündemimizde yok dedikten sonra konuyu uzatmamalıydı. burada kabahati fatih hocada araması gerekirken yine yönetime sallıyor.

    en önemlisi fatih terim olmasa yönetim ibra edilmedikten sonra seçime gitmeyerek kulübü kaosa sokabilirdi demiş. konuşmanın en can alıcı noktası bu. çok haklı fatih hoca olmasa o dönem şampiyon olamazdık. peki arkadaş siz kulübü kaosa sokacağını bile bile sırf liseli değil diye yönetimi devirmek için operasyon yapmaya utanmadınız mı? toplantı salonlarında, restoranlarda adamlarını beklet oylama yapılırken 200 kişiyi içeri sok yönetimi ibra etme. binlerce kişinin seçtiği yönetimi 150-200 tane adamla operasyon yapıp devir sonra tüzük böyle. yemişim öyle tüzüğü.

    uefa'yı değil isterse şampiyonlar ligini alan başkan olsun önceliği lise değil galatasaray olmadığı sürece dursun özbek'ten farksızdır benim için. önce hak yememeyi öğrensin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın