• 2219
    ilk yarı 14 yabancı: muslera, mariano, luyindama, donk, marcao, nagatomo, babel, belhanda, seri, nzonzi, feghouli, falcao, lemina, andone.

    şu an yabancılar: muslera, mariano, donk, marcao, nagatomo, belhanda, seri, feghouli, falcao, lemina, andone, linnes, saracchi, onyekuru, sekidika.

    yani 15 yabancı ediyor eğer luyindama'nın lisansının askıya alınacağını, babel'in ve nzonzi'nin gönderildiğini var sayarsak. şu anki yabancılardan nago da gönderilirse 14 yabancımız olacak.

    stoper alınması durumunda ise olaylar biraz karışıyor. hoca bence mariano'yu göndermek istemiyor, ilk yarıdaki gibi bir maç tempomuz olmayacak çünkü. şener'in sakatlanması sebebiyle mariano'nun performansının düştüğünü düşünüyor, yoksa rotasyon yapıp mariano'dan daha yüksek performans alabileceğini düşünüyor. bence haksız.

    linnes'in tekrar lisansını askıya alması mümkün değil, çünkü hem nago'yla yolları ayırması kesin gibi, hem emre taşdemir'i gönderdi, yedek sol bek olarak yalnızca linnes var elinde.

    ben bu yüzden yurt dışındaki türk stoperleri zorladığımızı sanıyorum. ama yabancı olursa askıya alınacak isim belhanda olmalı gibi. satışla olursa süper olur. bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın