• 779
    sayın terim,

    galatasaray taraftarının büyük bölümünün gönlündeki yerini biliyorsun, tekrar yazmaya gerek yok. sen bizim için mühimsin ve sayın cengiz de öyle.

    https://twitter.com/...739357168017414?s=20

    bu tweette bahsettiğin ve daha önce vermiş olduğun sözü tutman bizi çok mutlu etti fakat bence mühim olan ortamı gerip sonra bu sözü hatırlatmak değil; hiç bu noktaya gelmemek. bize olan sözünü tutmanın en güzel yolu hiç kopma noktasına gelmeden sürekli olarak birlikte yürümek. bu taraftar çektiği bin bir güçlük üzerine ilaveten rakip adı verilen zorlu insanlarla mücadele ediyorken, bir de kendi içimizde kaos yaşamayı artık gerçekten kaldıramıyor.

    sevdamız bir, amacımız bir insanlar olarak lütfen kendi içimizde gerginlik yaşamayalım. sözünü tuttun hocam ama arda turan konusunu başkan kapatmaya çalıştıkça, basın mensupları sorduğunda sürekli tuzağa düşüp yanıtladın. galibiyet sonrası mutlu iken arda konusu açılınca yüzü düşen taraftarı üzdün, başkanın sözünün üstüne basın toplantılarında söz söyledin. bu ve benzeri hareketlerde sadece cengiz yönetimi değil, herhangi bir yönetim radikal bir karar alıp görevine son verse sen sözünü tutmuş mu olacaktın hocam? bence olmayacaktın. istifa etmekle, yöneticini hiçe sayarak milyonların gözü önünde açıklama yapıp kendini göndertmeye sebep olmak arasında bence fark yoktur.

    elini ovuşturmuş bekleyenler var ya, mustafa cengiz ya da fatih terim giderse rahat edecekler. bize, hepimize düşen hem başkanımıza hem hocamıza sahip çıkmaktır diye düşünüyorum.

    lütfen galatasaray başkanının her dediğinize katılmak zorunda olmadığını ve bazen bazı taleplerinizi yerine getirmek istemeyebileceğini kabullenin.

    lütfen galatasaray taraftarını ultraslan'dan ibaret sanmayın. sosyal medyadaki ve sözlükteki anketlerde arda turan'ı isteyen ve istemeyen taraftarların oranına baktınız mı? bence baktınız.

    lütfen kendinizi yöneticilerinizin yöneticisi gibi görmeyin. yönetici olanlar onlar. özellikle de sayın cengiz gibi beyefendi, bizler gibi galatasaraylı ve naif bir başkanı üzmeyin, zorlu rakiplerin ve lisecilerin önüne atmayın. galatasaray başkanının kararları üzerine konuşmamaya özen gösterin.

    mustafa cengiz fatih terim ikilisinin sonuna kadar yanındayız! omuz omuza!
App Store'dan indirin Google Play'den alın