• 31
    fatih terim tarafından atılan bu twiti kendimce analiz edeyim;

    1-) milli takım boş değil, iyi de gidiyor. istifa edersem takım da bulamam bu yaştan sonra. hadi dışarıda bir takım buldum diyelim, üç kuruş paraya adımı lekelemeye değmez hem torunlar da var.

    2-) sezon sonu işler kötü giderse yönetim zaten istifa etmek zorunda kalır, bana bir şey olmaz. ondan sonra istediğim gibi çalıp oynar, arda'yı da diğer evlatları da getiririm.

    3-) sözleşmem bitince zaten başkan olacağım. hem senede 18 milyon lira kazanıyorum. ne gerek var ayrılmaya falan...

    daha birçok senaryo yazılabilir buraya ama ben artık "vay beee adam tam bir galatasaray sevdalısı" diyemiyorum kusura bakmasın. ünal aysal'la tartışma, mustafa cengiz'le tartışma... hoca ne zaman işler kötü gitse birileriyle tartışıyor ve bu artık kabak tadı verdi. madem işler bu noktaya geldi, bunda esas kusurlu olan fatih terim'dir ve derhal istifa edip takımdan ayrılmalıdır.

    galatasaray spor kulübü evlat besleme yeri değil, milyonlarca taraftarı olan türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüdür. her ne kadar kulüp efsanesi de olsan bu gerçekleri değiştiremezsin ve kulüple haklı ya da haksız hiç fark etmez, kavga edemezsin. sayın fatih terim;

    sen galatasaray'dan da, taraftardan da büyük değilsin ve taraftar arda'yı çok büyük bir yüzdeyle takımda istemiyor. sen kendini madem ezdirmemekte diretiyorsun, o zaman çeker gidersin ve işlerin sensiz nasıl gittiğine bakarız. zaten bu sene artık takımdan bir beklentimiz de kalmadı mevcut durumdan dolayı. takımı rahat bırak ve en azından geleceği kurtaralım, evladın arda turan'ı değil!
App Store'dan indirin Google Play'den alın