resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 9477
    hataları olan bir başkandı, ancak nefretle anılacak birisi kesinlikle değildir. sırf bu döviz kurunu sabitleme hamlesi bile bizi şimdikinin 2-3 kat borçla bırakmaktan kurtardı. bu bile büyük bir başarıdır. ayrıca futbolda tekrar avrupa fatihi olduğumuz. kupalara ambargo koyduğumuz. basketbolda yıllar sonra şampiyon olduğumuz bir dönemi ilk elden yürütmüştür ünal aysal. oyuncu portföyü olarak yaklaşık 23 milyon dolar gibi bir zararla; barış özbek'li mustafa sarp'lı aldığı galatasaray kadrosunu sneijder, drogba gibi dünya yıldızlarıyla dolu bir kadro halinde bırakmıştır.

    meşhur fener'in şampiyon yapıldığı sezonda tff'nin bize uyguladığı operasyonda bir kere oturup konuşsalardı fatih terim'le şu an; biz türkiye juventus'u olmuştuk, fb stsl 1. ligde, jimnastik istanbul bölgesel amatör ligdeydi. olan gene koskoca camiaya oldu, ama biz gene ayağa kalktık. bizi büyük yapanda bu aslında. kenetlenip ona buna laf atmak, hedef dağıtmak, geçmişin otuna bokuna takılmak yerini yolumuza bakarsak kimse bizi hedefimizden saptıramaz.

    daha dün akşam tff şikeci şerefsizlerin harcama limitini dalga geçer gibi arttırdı, cezalı oyuncusunu resmen affetti. ve biz 5 yıllık mevzuyu tartışıyoruz. afferim bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın