resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23860
    fatih terim'in artık "ben ne istersem o olur" inadı sıkmaya başladı çünkü ya isteklerini kabul ettiriyor, ya da kabul edilmeyince yönetimi medya'nın veya taraftarın önüne atıyor.

    hocam allah aşkına biraz vicdanlı ol ya. bak sana örnek vereyim; seri, lemina, nzonzi, falcao, andone, babel, emre akbaba, diagne, mitroglou marcao, luyindama, emre mor, onyekuru, nagatomo bir sürü oyuncu verildi sana. üstelik hani şu puan kaybettiğin maçlarda bahane olarak sürekli "ffp" dediğin zamanlarda yapıldı bu transferler. hayır yani daha ne istiyorsun bu yönetimden allah aşkına biraz el insaf ya. geçen seneye kadar yüzüne bakmadığın arda için, yol arkadaşını satmak da nedir? alışmışsın tabi her istediğini yaptırmaya, olmadığında da hemen medya yoluyla mesaj verip kaosa sürüklüyorsun takımı. her şey güllük gülistanlıkken illa ki bir kavga çıkarıp mağduru oynamandan bıktım artık hocam. kendine gel biraz.

    rahat rahat izlediğimiz maç yok çünkü takım berbat oynuyor, forma adaleti desen yok, sistem ve taktik yok, daha bir sürü şey yok ama hocamız çıkmış arda da arda. hey hocam kendine gel artık burası senin çiftliğin değil, her istediğini alacaksın her istediğini satacaksın yok öyle. unvanlara da dikkat edeceksin artık hocam saygılısı olacaksın. 115 yıllık çınarın başkanlık makamını sırf egon için yerler altına alamazsın!

    ünal aysal döneminde her şey çok iyiyken "eleman" kelimesini bahane edip yıldırım demirören'in koluna güle oynaya gitmiş ve galatasaray'ı satmıştın hocam. sonra kovulduğunda da sana taraftar sahip çıktı, o "başkanımız" bile diyemediğin mustafa cengiz sahip çıktı. hani şampiyon olmuşken seni onurlandırıp 5 yıllık sözleşme imzalatan başkan olan mustafa cengiz... sen ise bu borcunu bizlere seyirci diyerek, başkanı da kurtlar sofrasına atarak ödüyorsun. maşallah ne kadar da değer kıymet bilen birisin!

    hocam gerçekleri konuşalım; tamam 9 sezonda 8 kupa almışsın, uefa kupası, bir sürü kupa falan helal olsun imparatorsun, büyüksün, baş tacısın, efsanesin ama galatasaray'dan büyük değilsin hocam. yol yapıyorsun ha vallahi bak gitmek için yol yapıyorsun. medya yoluyla oralara buralara mesaj verip sözde mağduru oynayacaksın ve suçlu yine yönetim olacak, galatasaray yine kaosa sürüklenecek... kusura bakma hocam ama arda turan konusunda çok şımarık, yönetim konusunda da çok vefasızsın. konu geçen seneye kadar yüzüne bakmadığın ve bir el öpmeyle yelkenleri indirdiğin ardaysa, ve sırf alınmadı diye asıp, kesip, gitmek istiyorsan kapı orada hocam. ardayla size mutluluklar diler ve yolumuza bakarız. kalacaksan da, lütfen ama lütfen biraz olsun kendine gel!
App Store'dan indirin Google Play'den alın