• 130
    takım oyundan düşmüştü düşmesine ve takım müdahale istiyordu ki fatih terim'in kenardaki halini gördüğünüzde saha içine, sahanın içinden hoca da müdahale yapmaya çabaladı ilk olarak. kulübeden bir değişiklik yapmamak hata mıdır? bana göre hatadır, başkasına göre değildir. gerçi golden hemen sonra oyuncu değiştiriyorsanız bu bir şeyleri anlatır sanırım.

    bu arada yediğimiz golün pozisyonunda okan koçuk'un ayakta kalması ve zaten topu dara doğru süren rakibinin alanını daha da daraltması gerekirdi. pozisyonda topa hamle yapmasına gerek yoktu. fernando muslera'nın sadece ayakta kaldığı için kurtardığı sayısız pozisyon var mesela. bu özelliği kazanması gerekir. umarım kazanır.

    ben bunları yazarken ikiyi bulduk. hem de kornerden...

    neyse, buraya kadar yazdık birkaç şey daha yazalım, maçı bitirelim.

    maçta net bir şekilde 4-4-2 oynadık. tıpkı ligde olduğu gibi. orta saha ya da on numara oyuncularımızdan biri forveti ikiliyor. emre akbaba ve taylan antalyalı bu rolü üstlenen iki futbolcumuz. mario lemina çapa olarak oynarken, yanında bir sekiz kullanıyoruz. son iki maça baktığımızda seri ve belhanda birebir aynı rolde oynadılar. kanatlardaki oyuncularımız ise daha içte oynamaya çalışırken bek oyuncularını kanat gibi kullanmaya çalışıyoruz. yani oyunun merkezini mümkün mertebe kalabalık tutmaya çalışıyoruz gibi geldi bana. dikkat ettiyseniz, kanatlarımızın, yani beklerimizin defans arkasına yaptığı birçok koşu var.

    bana sorarsanız öze dönüşün işaretleri var birkaç maçtır. ama yakın döneme bir dönüş söz konusu ve biraz daha değişik bir versiyon bu. büyük ihtimal daha da değişecek. bakalım bakalım. koskoca yarım sezonu hiç kazanımsız geçtiğimiz için, daha kat edilecek çok mesafe var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın