resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 9071
    ne adammışsın, seni tartış tartış öldük be abicim...

    2017 yazında ismi bizimle anılmaya başlanan ofansif futbolcuydu. 2.5 yıldır bizimle. o dönemden sonra takıma katılıp, en çok entry girilen başlıklar listesinde yanına yaklaşabilen yok. 9,316. entry bu. (ilk 210 entry transfer oluş sürecinden önce)

    bana kalırsa kendisi çöp değildir. aynı zamanda ise kısmen mevkisiz bir futbolcu. önünde üç skorer, arkasında da 1 süpürücü bir de skor da üretebilen bir ortahasayla oynasa yüksek verim alırsın. yani imkanın varsa tüm takımı üzerine kur sonra arkana yaslan. çevre ve top kontrolü, tabela üretememe gibi eksikleri; tempo, dribbling, çift yönlü oynayabilme gibi artı özellikleri var. pres yapmak isterseniz cuk oturabilecek donanıma da sahip.

    kendisinin idman kaçırdığını, deplasmana gitmek istemediğini ya da takım içinde huzursuzluk çıkardığını hiç görmedik desek yeridir. sahada olduğu zaman sorumluluk almaktan kaçtığını da düşünmüyorum şahsen, genelde başarılı olamadıysa da. (bunun hem kendisi hem de takım kaynaklı etkenleri var)

    sezonun ikinci yarısı için ise takımda kalmaz umarım. kendisini sevmediğim ve beğenmediğim için değil tamamen tarzına ihtiyacımız olmadığını düşündüğüm için gönderilmesi gerektiğini söylüyorum. gitmek isterse 3-5 milyon € + maaşında azcık indirime gitmesiyle alıcı bulabilir kalitesiyle. (daha az maaşı neden kabul etsin, tabi bu da var)

    muhasebeci taraftar ya da transfer delisi değilim açıkçası, saha içine bakarım hep. ffp belası yüzünden rakamlara bakmak zorundayız artık. kendisine ödediğimiz bonservis+ maaş’ın karşılığını alamadık bu çok net bir kere.

    sene sonunda kiralıklar falan da gidince kim kalacak kim gelecek mechul iken, kendisinin bu ocak ayında, zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanması gerektiğini düşünüyorum. yazın kendisinden gelecek parayla ihtiyaca göre transfer yapılmalı.

    edit: 9,316. entry.
App Store'dan indirin Google Play'den alın