• 2216
    ligin ikinci yarısı için dert edilmemesi gereken sınır. şu an kağıt üstünde 18 yabancımız var gözüküyor. ancak;

    babel gidici, mariano ve nagatomo kesin gidici. bu iki oyuncunun problemi maaşlarını bırakmak istemiyorlar. ikisinin de 1 milyon euro ve bir tık üzeri alacakları var. en kabus senaryoda ödeyip göndeririz. kötü senaryoda yarısını ödeyip göndeririz. iyi senaryoda hiç ödemeden göndeririz. adamların menajerleri de salak değil. yönetimle olan pazarlıkları uzun sürecektir. ancak ikisinin de lig başlarken takımda olmayacağını düşünüyorum.

    3 kişiyi buradan eledik zaten. luyindama dondurulacak etti 4. zaten kalan 14 adamı listeye yazabiliyoruz. yedek forvet konusunda da başka bir oyuncu alırsak andone dondurulur, alınmazsa andone devam eder. yani orada kontenjanda bir oynama olmuyor.

    problem stoper mevkisinde. yabancı bir stoper almak istiyorsak kontenjan açmalıyız. olağan şüpheli kadro dışı kalan nzonzi. özür dileme durumu var diyorlar ancak dişimize uygun bir stoper bulursak nzonzi özür dilese de affedilmez diye düşünüyorum.

    kısacası, babel, mariano, nagatomo, luyindama ve nzonzi'nin lisanslarını yazmadığımızda, linnes, onyekuru, jesse, saracchi ve yabancı stoper için yer açılıyor.

    bir kulağımız da tabi belhanda zararlısının satılmasında. o senaryo en şekeri olur. asırlar boyunca anlatılır. çünkü öyle bir durumda nzonzi'yi de göndermeme lüksümüz oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın