• 102
    babamla en kendimiz olabildigimiz ortak paydamizdi beraber maç izlemek. beraber sevinip, beraber üzülürdük. 21 aralik 2019 göztepe galatasaray maçinin oynandigi sabah hayata gözlerini yumdu. alemlerin rabbi senin 90 dakikan bitti dedi. maçi izleyemedi. iyi ki de izlememi$, kim bilir yine ne kadar kizacakti. onu çok özlüyorum. öyle, böyle degil. gerçekten çok özlüyorum. ta $uramda, gögsümde bir bo$luk var hep, ne yapsam yeri dolmayan. ama elden bir $ey gelmiyor. emir büyük yerden.

    ancak biliyorum ki $u an çok güzel bir yerde*. zira iyi adamdi babam. daima ba$kalarinin mutlulugu için çabalardi. çevresindekiler mutlu oldukça o da mutlu olurdu. yedirmeyi içirmeyi severdi. eli açikti. gariban babasiydi. biri ona gelip, mustafa, 10 lira borç versene dese, cebinde 5 lirasi varsa, gider 5 lira bulur, o ki$iye o 10 lirayi verirdi. parayi hiç sevmedi. bize de sevdirmedi.

    beni galatasarayli yapan babamdi. çocuklugum çizgi filmlerle degil, benim ve karde$im için kasede çektigi neuchatel ve monaco zaferlerini izlemekle geçti. futbol'a yazdiran da oydu. kisacasi bana futbolu sevdiren ki$i babamdi.

    hüzünlüyüm, çünkü artik beraber maç izleyemeyecegiz. artik bana kizamayacak dellenip, bagirip çagirdigim için ve sevinçliyim ardinda biraktigi güzellikler için.

    rabbim yerinde rahat ettirsin. arada bir geliyor rüyama sagolsun. iyi görüyorum kendisini. ahiret'e göçtügü gün yüzündeki tebessüm ile çikiyor hep kar$ima.

    rahat uyu baba! cennette bulu$mak üzere*..
App Store'dan indirin Google Play'den alın