resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23575
    maalesef ki kibrinin takıma ve kendisine zarar verdiğini fark edemeyen teknik direktörümüz.
    daha önce kendisi hakkında "kendisine ceza vermek isteyen pdfk üyelerine istediklerini altın tepside sunan hoca" gibi eleştiri yapmış, ne ali koç trollüğümüz ne de başka takım taraftarlığımız kalmıştı.
    ortada hiçbir sorun yokken transferi söz konusu olan bir futbolcu için* kendisinin söylediği bir laf üzerinden başkan mustafa cengiz'in gündemimizde yok açıklaması egosunu öyle bir örselemiş ki çıkıp başkan hakkında "ben olsam o cümleyi kurmazdım" diyor. niye; çünkü hocamızın lafının üstüne kimse laf söyleyemez.
    yahu hocam, takımın başkanı mı olmak istiyorsun? ortada problem yokken sırf son lafı ben söylerim diyebilmek için halihazırda içeriden ve dışarıdan saldırı altında olan başkana arda turan yüzünden niye laf sokuyorsun?
    ben arda turan'dan nefret etmem ama sevmem de ama mevcut performans grafiğinde takıma zerre faydası olmayacak bir futbolcu için problem çıkartılmaz. malum medya organları; faruk süren'inden, duygun yarsuvat'ından ünal aysal'ına kadar hepsine koşa koşa gidip röportaj almışlar, sırf galatasaray'ı karıştırabilmek adına. ne sebeple? takımın başkanı transferi söz konusu olan bir futbolcu hakkında takımın teknik direktörünü referans gösterip bir söz söyledi ve takımın hocası bu lafı beğenmedi diye. insaf be!
    körü körüne savunabilirsiniz ama söylemleri galatasaray'a zarar verdiği anda ben de eleştirimi yaparım.
    şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve sorun; bu açıklamanın ne gereği vardı? bir tane mantıklı sebep söylerseniz eyvallah deyip bu entry'i sileceğim.
    halbuki tek cümleyle kendisini arda turan transferinden vazgeçirtebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın